Ünlüler en iyi ayağını öne koyan

Yıldızlarımız, ilahi görünme ve arkalarında bir paket stilist gibi bir şansı kaybetmezler, her zaman farklı bir şey keşfetmek için kaçar, onları bir kenara bırakacak bir şey Geride kalanlardan. Ancak, yeni bir şey kırmızı halıya çarptığında, herkesin kucakladığı desen haline gelir. Göğüsler ve sırtlar da yaygınlaştığında, Divas, Uber Basic’teki gibi temel – temeline geri döndü. Şimdi her şey bacaklarla ilgili oldu. Yüksek yarıklar şimdi her şeydir. Pistlerde, prömiyerlerde, ödül fonksiyonlarında, her şey gökyüzüne doğru kükreyen yarıkla ilgilidir.
Selena Gomez – hepsi büyüdü
Selena Gomez, MTV VMA 2013’ün olaylı akşamında yuvarlanana kadar Waverly Place’den sevimli bit Wizzard’dı. Lacivert’deki cesur atölye Versace elbisesi, taze olsun kadınlığından perdeyi aldı. Gerçekten insanlar, Sel Go, onu anladığımız sevimli genç çok daha fazla değildi, o her açıdan bir diva idi. Hayır? Sadece bitmeyen yarıktan gizlice çıkan bacaklara bakın.

Angelina Jolie’nin Meme Bayramı
Web trolleri, Angelina Jolie 84. Akademi Ödüllerinin kırmızı halısına adım attığında yeni bir görev aldı ‘İnsanın daha önce hiç görünmediği gibi görünüyor – iyi evet, biraz abarttım, ancak ünlü Angelina’dan etkilenen milyon memeler tam olarak ne olacak O zamandan beri ağları dolaşan bacak. Bu Versace Slit elbisesi tarihte aşağı iniyor, zaten söyleyemeyeceğiniz durumda.
[Ayrıca oku: Jolie Slit’teki Hint Yıldızları]

Doutzen Kroes geride kalmayacak
Yüksek yarık, Amerikalı aktörler ve pop yıldızları tarafından sahip olduğu bir desen değildir. Ancak dünya çapında bir fenomendir. Hollanda Design Doutzen Kroes ve oyuncu bu Versace Peach yular boyun numarasında yüksek yarık kendi versiyonunu sunuyor.

Jennifer Lopez bloktan değil
J.lo asla bloktan saf Jenny değildi, stil oyununa ilişkin olduğunda gerçekte diğerlerinin önünde bir blok vardı. Altın Küre’de Barberella elbisesinde görkemli idi. İnsanların yanı sıra – günler için bacaklar

[SC: Mediad]
Bela Hadid evde eğitim gördü
Bela Hadid olduğunuzda, moda ilhamı için çok iyi görünmek zorunda değilsiniz, aynı çatının altında ideal gigi hadid var. Yükselen tasarım, Alexandre Vauthier couture elbisesinde güçlü ve rahattı. Bu parça farklı bir yüksek yarık seviyesi gösteriyor, aynı şekilde, ipek idealini ait olduğu yerde tutarak çift taraflı bir bant olması gerektiğine ikna eden çok mortifing bir gardırop arızasını kaçırdığı için şanslıydı.

Kylie yasal olsun ya da olmasın ‘bacak’ idi
Kardashian olduğunuzda olan her şeye ayak uydurmak için bir mücadele değildir; Ya da bu durumda olduğu gibi, bir Jenner. Bahar 2014 koleksiyonundan Alexandre Vauthier Couture’un yarıklarıyla bazı büyük bacakları gösterdiğinde zar zor yasaldı. Burgundy, en iyi renk seçeneğiydi ve o cesur yarık daha fazla ogle yapamadı.

Lady Gaga Amerika’yı yine harika yapıyor
“Alkış” şarkıcısı Amerika Birleşik Devletleri gibi gibiydi. Vatansever versiyonunda, eşleşen kırmızı topuklarla sarstığı koyu kırmızı kilitlerle oldukça iyi oynanan beyaz nakışla mavi olan özel bir Marc Jacobs ceket tarzı elbiseye attı. Her şey bir kenara bırakıldığında, hepimiz bu bacaklardan gözlerini alamayacağımızı kabul edelim.

Hail Kraliçe Bey
Yine de büyü yapmaya hazırlanan bir bordo elbisesi daha. Kraliçe asla yanlış yapmaz, her zaman doğru ayarlar. ‘Limonata’ şarkıcısı ışığı yansıtıyordu, deklanşörlerin zor zaman geçirmesi gerekiyor. Bey, en tehlikeli bölünmenin en iyi karışımının yanı sıra efsanevi elbisesindeki en ölümcül yarık, Alman moda tasarımcısı Philipp Plein tarafından 2015 öncesi koleksiyonundan seçildi.

Rihanna işini yapıyor
Alexandre Vauthier’in bu saten elbisesi W Night cobe için hızla geçebilir, ancak ne söyleyebilirsiniz – Rihanna’nın yaptığı her neyse iş. Parlak limon elbisesinin bir arada tutmak için bir toka vardı. Çığlık bölünmesine rağmen, kameraya çekilen yarıktan çıkmış bacaktı.

Bölünme, yan boob, boob altında, geri, ne yapılırsa varsayım. Artık Basic’e geri döndüklerine göre, kırmızı halıdaki ünlüler için bir sonraki büyük şov olacağına inanıyorsunuz?
Görüntüler Kaynak: pinterest.com